Gratis verzending vanaf €50
Producten met aandacht gekozen
Deskundig advies

Roosenstein Wolke: de favoriet van elke schipper

Roosenstein Wolke… klinkt niet erg Fries, vind je niet? Maar daar vergis je je, want er waait al 5 generaties een frisse Friese wind door dit prachtige familiebedrijf. Nieuwsgierig? Lees hier het verhaal van de familie Roosenstein.

Wat voor Johannes Hildebrandus Roosenstein ooit begon met de studie hoedenmaker, de vader van Mata Hari leerde hem het vak, is inmiddels uitgegroeid tot een milieubewust en authentiek bedrijf. Hessel, de 5e generatie, staat vandaag de dag samen met zijn moeder aan het roer.

De Rooscap Schipperspet is allang niet meer het enige product wat Roosenstein maakt. Van truien en vesten tot shorts, en van T-shirts tot zeep, allemaal gemaakt van de beste natuurlijke materialen uit Europa. De mooiste schipperspetten en nautische kledingstukken komen nog steeds uit de eerste generatie Roosenstein. 

Naast de Rooscap is Roosenstein bekend om hun prachtige Schipperstruien. De klassieke Schipperstrui is al 5 generaties lang precies hetzelfde en nog steeds even gewild.

GRUTSK – wat ‘trots’ betekent in het Fries –  ben ik iedere keer wanneer ik een product van ze mag verkopen. Zo trots als een Fries! De truien en vesten zijn uit voorraad leverbaar. Staat jouw maat niet op voorraad op onze webshop? Bel ons dan of stuur een berichtje via het contactformulier. 

Een ding kan ik je vertellen: als je eenmaal een trui van Roosenstein hebt, blijft deze voor altijd je favoriet! 

Bekijk hier het merk!