Lifestyle producten voor de energieke buitengenieters…

Skipperland verkoopt ook ‘Lifestyle producten‘. Wij zijn er voor reislustige, stoere en avontuurlijke mensen die genieten van het buitenleven. Of je nu een landrot of een zeebonk bent, kom langs in onze winkel in Lemmer of shop online

Kwaliteit en functionaliteit staat voorop bij Skipperland

Wij bieden je de beste kwaliteit en functionaliteit, passend bij jouw avontuurlijke levensstijl. We kiezen voor functionele, modische, sportieve merken, omdat we graag willen dat wanneer je lekker op pad bent, je er altijd van op aan kunt dat je droog blijft in een bui. We willen graag dat je er goed uit ziet op het terras bij de pizzeria en dat je lekker warm blijft als je daarna besluit helemaal niet meer naar binnen te gaan.

Kortom, wij verkopen in onze winkel alles wat je nodig hebt voor het beleven van mooie momenten op en aan het water.

Lifestyle merken voor kinderen, dames & heren

Zo vind je bij ons dameskleding, herenkleding en kinderkleding voor binnen en buiten. Jassen, truien, shirts en badkleding bijvoorbeeld. Ook hebben we een ruim aanbod in verschillende kwalitatieve damesschoenen en herenschoenen die je onder iedere weersomstandigheid kunt dragen. Van kwalitatieve merken, zoals Dalmard Marine, Dubarry, Musto, Protest, Hatland en nog veel meer lifestyle merken.

Kom langs in Lemmer of shop online bij Skipperland

Benieuwd naar ons aanbod? Kom gerust langs, in de zomer zijn wij zelfs elke dag van de week geopend. Geen tijd om langs te komen? Neem dan een kijkje op onze webshop. 

Kom langs in onze winkel in Lemmer of shop online

Zeilen
Bekijk onze winkel
leatherman
musto
Jobe
Fjallraven
chiemsee
barebones
icepeak
cyell
northsails
Luhta
protest
dubarry
sebago
dakine
hellyhansen
joules
shiwi
rw