Lifestyle producten voor de energieke buitengenieters…

Skipperland verkoopt ook ‘Lifestyle producten‘. Wij zijn er voor reislustige, stoere en avontuurlijke mensen die genieten van het buitenleven. Of je nu een landrot of een zeebonk bent. Kom langs in onze winkel in Lemmer of shop online

Kwaliteit en functionaliteit staat voorop bij Skipperland

Wij bieden je de beste kwaliteit en functionaliteit, passend bij jouw avontuurlijke levensstijl. We kiezen voor functionele, modische, sportieve merken, omdat we graag willen dat wanneer je lekker op pad bent, je er altijd van op aan kunt dat je droog blijft in een bui, er goed uit ziet op het terras bij de pizzeria en lekker warm blijft als je daarna besluit helemaal niet meer naar binnen te gaan.

Kortom, wij verkopen in onze winkel alles wat je nodig hebt voor het beleven van mooie momenten op en aan het water.

Lifestyle merken voor kinderen, dames & heren

Zo vindt je bij ons dameskleding, herenkleding en kinderkleding voor buiten. Jassen, truien en bikini’s bijvoorbeeld. Ook hebben we een ruim aanbod in verschillende kwalitatieve damesschoenen en herenschoenen voor buiten. Van kwalitatieve merken, zoals Dalmard Marine, Dubarry, Musto, protest en nog veel meer lifestyle merken.

Kom langs in Lemmer of shop online bij Skipperland

Benieuwd naar ons aanbod? Kom gerust langs. In de zomer zijn wij zelfs elke dag van de week geopend. Geen tijd om langs te komen? Neem dan een kijkje op onze webshop. 

Kom langs in onze winkel in Lemmer of shop online

Zeilen
Bekijk onze winkel
<