Skipperland is een watersport- en outdoorwinkel midden in Lemmer. Je kunt dan ook voor de deur je auto parkeren of met je boot aanleggen. Je slaagt hier voor alles voor je boot en alles voor de lifestyle die daarbij hoort. Stoere watersporters en buitengenieters voelen zich al snel thuis in deze verrassende winkel.

Sinds de zomer van 2015 is Skipperland “under new management” zoals dat zo mooi heet. Een frisse nieuwe en opgeruimde kijk op watersport is wat je aantreft in de winkel. Je vindt hier de beste kwaliteit en functionaliteit passend bij een avontuurlijke levensstijl met onder andere, op het gebied van Sailing de merken: Harken, International, Starbrite, Talamex, Spinlock, Musto en Helly Hansen. En op het gebied van Lifestyle de merken Dubarry, Helly Hansen, Musto, Roosenstein Wolke, Luhta, Icepeak, Happy Rainy Days, Goldbergh, Cyell, Shiwi en Protest.

Ook vind je bij ons een groot assortiment (boot-)schoenen en een beachshop met badkleding, slippers, duikbrillen, snorkels en zelfs oldschool bamboe vishengels voor het hele gezin.

Mocht je zelfs voor het koken van je avondmaaltijd buiten willen blijven, dan vind je bij ons ook nog een mooie selectie BBQ’s en Dutch ovens. Samen met het benodigde servies en servetten vind je dit alles op de aanlegsteiger achterin de winkel.

Als je gevonden hebt wat je zocht, of als er spontaan iets in je armen is gesprongen, mag je afrekenen bij een heuse omgebouwde BM-er.

We hebben met oude materialen waaronder de 100 jaar oude werkbank van de smederij van Van den Berg en de oude supermarkt vloer van weleer er een woeste verrassende winkel van gemaakt. En hopen dat je hier je hart kunt ophalen.

We staan in ieder geval voor je klaar. Tot snel in Lemmer.

Zeilen
Bekijk onze winkel
leatherman
musto
Jobe
Fjallraven
terranation
barebones
icepeak
cyell
northsails
Luhta
protest
dubarry
sebago
dakine
hellyhansen
<