Skipperland – Sailing en Lifestyle – is een watersport- en outdoorwinkel midden in Lemmer. Je kunt dan ook voor de deur je auto parkeren of met je boot aanleggen. Je slaagt hier voor alles voor je boot en alles voor de lifestyle die daarbij hoort. Stoere watersporters en buitengenieters voelen zich al snel thuis in deze verrassende winkel. Naast een fysieke winkel hebben wij ook een webshop, waar je een greep uit onze collectie kan vinden.

“Een frisse nieuwe en opgeruimde kijk op watersport”

Sinds de zomer van 2015 is Skipperland “under new management” zoals dat zo mooi heet. Een frisse nieuwe en opgeruimde kijk op watersport is wat je aantreft in de winkel.

Je vindt hier de beste kwaliteit en functionaliteit passend bij een avontuurlijke levensstijl. De merken op gebied van sailing die wij hebben zijn: Harken, International, Starbrite, Talamex, Spinlock, Musto en Helly Hansen. Op het gebied van Lifestyle zijn de merken: Dubarry, Helly Hansen, Musto, Roosenstein Wolke, Luhta, Icepeak, Happy Rainy Days, Cyell, Shiwi en Protest.

Alles voor het buitenleven

Ook vind je bij ons een groot assortiment (boot-)schoenen en een beachshop met badkleding, slippers, duikbrillen, snorkels en zelfs oldschool bamboe vishengels voor het hele gezin.

Mocht je zelfs voor het koken van je avondmaaltijd buiten willen blijven, dan vind je bij ons ook nog een mooie selectie BBQ’s en Dutch ovens. Samen met het benodigde servies, servetten en kunststof glazen maken we jouw ontbijtjes en diners compleet.

“We hebben er met oude materialen een woeste verrassende winkel van gemaakt”

Als je gevonden hebt wat je zocht, of als er spontaan iets in je armen is gesprongen, mag je afrekenen bij een heuse omgebouwde BM-er.

We hebben er met oude materialen een woeste verrassende winkel van gemaakt. Waaronder de 100 jaar oude werkbank van ‘de smederij van Van den Berg’ en een oude supermarkt vloer van weleer. We hopen dat je hier je ogen blijft uitkijken.

We staan in ieder geval voor je klaar. Tot snel in Lemmer!

Zeilen
Bekijk onze winkel
leatherman
musto
Jobe
Fjallraven
chiemsee
barebones
icepeak
cyell
northsails
Luhta
protest
dubarry
sebago
dakine
hellyhansen
joules
shiwi
rw