Gratis verzending vanaf €50
Producten met aandacht gekozen
Deskundig advies

Na regen komt zonneschijn

Ik check vaak in de ochtend mijn weerapp. Jullie ook? Tja, om te weten wat ik aan ga doen is een beetje kennis van het Hollandse weer wel nuttig. Deze week is het een heel “mooi” synchroon beeld, wolken met regen. Daar had ik nou net zin in, maar niet heus.

Wat wil nou het toeval? De nieuwe collectie van Batela en Tantä kwam binnen en de dozen werden nieuwsgierig geopend. En wat denk je? Regenjassen voor dames, heren en kinderen! Super lichtgewicht in zachte kleuren. De regenjasjes voor kleuters zijn aandoenlijk met een walvisje erop! Ik zou bijna wensen dat mijn dochter er nog in past.

Samen met de waterdichte goed ventilerende dames collectie van het Amsterdamse HappyRainyDays en bijna alle functionele jassen van Luhta en Helly Hansen lijkt Skipperland wel een regenjassenwinkel.

Er is een regenjas voor je hele familie.

De kleuren variëren van trouw blauw tot knallend oranje.

Ik weet, na regen komt zonneschijn, maar met deze mooie regenjassen mag het best een paar keer flink tekeergaan buiten.

Groeten Alice