Watersportwinkel in Nederland

Skipperland Sailing & Lifestyle in Lemmer is een watersportwinkel in Nederland met expertise en kennis.  Wij hebben alles op gebied van watersport, outdoor, sailing, lifestyle & fun. Denk aan badkleding tot aan warme jassen. En van klampen tot aan verlichting voor je boot.

WATERSPORTWINKEL IN NEDERLAND MET DE BESTE MERKEN

Wij gaan voor kwaliteit. Je zult dan ook alleen de beste merken bij ons in de winkel vinden. Voor bootliefhebbers hebben we merken, zoals Star Brite, Riwax en Akzo Nobel. Voor de outdoorliefhebbers vind je bij ons merken, zoals Batela, Dalmard Marine, Helly Hansen, Fjallraven en Musto.

WINKEL IN HET WATERSPORTDORP LEMMER

Ben je een watersportliefhebber en zoek je een watersportwinkel in Nederland, dan vind je het vast niet vervelend om naar Lemmer te komen. Lemmer is namelijk een echt watersportdorp. Lemmer is dan ook erg populair bij veel Nederlandse en Duitse toeristen. In de zomer is het dorp gezellig druk en kun je overal heerlijk op het terras zitten. De winkelstraat ligt aan het water, net als onze watersportwinkel, Skipperland. Je kunt dus letterlijk met je boot voor de deur aanleggen. Ook met de auto is de winkel erg goed bereikbaar. Bij onze achteringang is een parkeerplaats waar je kosteloos gedurende de hele dag kunt parkeren.

“Combineer je bezoek aan de winkel met een kop koffie, lunch of diner op één van de gezellige terrassen aan het water

WATERSPORTWINKEL IN NEDERLAND MET GOEDE KLANTENREVIEWS

Met veel expertise en kennis in huis heeft Skipperland Sailing & Lifestyle een mooie klantenbeoordeling, waar we enorm trots op zijn! Wij willen dan ook uitblinken in onze service. We doen graag een stapje extra. Kom binnen met al je vragen en wij zullen ons uiterste best voor je doen. De medewerkers op de vloer hebben allemaal affiniteit met zeilen en het buitenleven. Zij kunnen uit ervaring de beste adviezen geven. Ook hebben we goede contacten met onze leveranciers, waardoor we vaak snel kunnen leveren.

WATERSPORTWINKEL MET WEBSHOP

Wil je heel graag onze winkel bezoeken, maar heb je geen tijd? Geen punt! Wij kunnen onze producten ook verzenden. Op onze webshop vind je een greep uit onze uitgebreide collectie. De meeste merken staan hier op. Mocht je een specifiek product zoeken, die je niet kunt vinden, mail of bel ons dan! We komen er altijd uit.

KOM LANGS IN ONZE WATERSPORTWINKEL SKIPPERLAND IN LEMMER

Ben jij op zoek naar een watersportwinkel met expertise, de mooiste en kwalitatief de meest hoogwaardige merken, een persoonlijke sfeer en ook nog eens in een gezellig watersport gebied?

Twijfel niet en kom langs in Lemmer.

Of bel ons voor een vraag of afspraak.

Bekijk onze winkel
leatherman
musto
Jobe
Fjallraven
chiemsee
barebones
icepeak
cyell
northsails
Luhta
protest
dubarry
sebago
dakine
hellyhansen
joules
shiwi
rw