Vacature: Winkelmedewerker gezocht!

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de mode en schoenen? Ben je tussen de 15 en 20 uur per week(end) beschikbaar? Dan ben jij de perfecte aanvulling voor ons team! Stuur je motivatie en CV naar Alice via welkom@skipperland.nl.

Functieomschrijving

Op de winkelvloer help je klanten met advies voor de juiste maat, kleur en algemeen kledingadvies van het vinden van het product tot het begeleiden bij de pashokjes en uiteindelijk het afrekenen bij de kassa.

Eigenschappen

Je vindt het leuk om met mensen te praten en doet dit het liefst de hele dag. Daarnaast weet je het een en ander van kleding en schoenen (denk aan kennis over materialen, pasvormen, maatvoeringen, advies in styling…) Kennis van watersportartikelen is niet nodig, hier hebben we al genoeg collega’s van op de werkvloer.

Over ons

De watersportwinkel, aan het Lemster Dok, midden in het mooie Friese dorp Lemmer. Haar deuren waren in 2015 al meer dan een jaar gesloten. Zonde! Een prachtige kans voor mij, Alice Eggengoor, om in het diepe te springen. En met de nodige reddingsvesten te koop in de winkel, kwamen we al gauw boven drijven. Wat een gaaf avontuur. Elke dag opnieuw beleven we de mooiste momenten met onze klanten en hun avonturen op en aan het water. We zijn met een compleet team, want alleen kan ik natuurlijk niet zo’n uitdaging winnen. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen, ieder met zijn eigen persoonlijkheid.

Watersport zit in ons DNA.

We houden van Friesland, de Friese meren, de natuur, de buitengenieters. Wie hier in Friesland heeft er geen herinneringen aan, mooie momenten op of aan het water? We wandelen eromheen, banjeren door de weilanden en de sloten, varen een rondje over een van de vele meren. En heb je geen boot? Dan vaar je misschien wel op je sup, peddelend langs de achtertuintjes van Lemmer. Geen vaar-ambities? Dan is er zoveel moois te zien in 1 van de mooie steden of dorpen. Bij Skipperland Lemmer vind je dan ook alles wat je nodig hebt voor een dagje buiten zijn. Van wandelschoen tot zomerse slipper. Van regenjas tot functionele zeiljas. Van zwembroek of bikini tot een warme wollen trui. We helpen je graag het uiterste uit je avontuur te halen.