Talamex Anti-vries bij Skipperland Lemmer

Het is herfst, dus bij ons is weer anti-vries verkrijgbaar! De Talamex anti-vries beschermt tot -45°C koperen en kunststof leidingen tot -25°C i.v.m. barsten. Vanaf de herfst vind je bij ons anti-vries in de winkel. Anti-vries vind je niet in onze webshop, maar mocht je het willen bestellen, neem dan even contact met ons op!

Wat heb je nodig in de herfst- en winterperiode? Juist, anti-vries. De anti-vries van Talamex is geschikt voor drinkwater systemen, toilet, verwarming en motor.

5 Liter Talamex Antivries kost bij Skipperland nu €13,50

Belangrijk aan deze antivries is dat het niet alleen geschikt is voor de motor, maar ook voor het drinkwater. Het product is niet giftig.

De voordelen van anti-vries van Talamex op een rij

• Verkrijgbaar in handige jerrycans van 5 liter
• Geschikt voor motoren, tanks en drinkwater systemen
• Geschikt voor drinkwaterpompen en boottoiletten
• Niet giftig en niet schadelijk voor slangen, impellers en pakkingen
• Beschermd tot –45°C graden (in pvc leidingen tot –25°C)
• Kant en klaar voor gebruik

Talamex gespecialiseerd in alles voor de boot

Als je veel op het water bent ken je vast het merk Talamex. Talamex is het huismerk van Lankhorst Taselaar, de grootste groothandel in Nederland voor de watersport. Alle Talamex producten zijn ontwikkeld vanuit de eisen en wensen van de (Nederlandse) watersporter. Daarnaast is de prijs-kwaliteitsverhouding erg goed. Naast anti-vries vind je daarom in onze winkel nog veel meer producten van dit merk.

Bekijk onze winkel
leatherman
musto
Jobe
Fjallraven
chiemsee
barebones
icepeak
cyell
northsails
Luhta
protest
dubarry
sebago
dakine
hellyhansen
joules
shiwi
rw