Producten voor avontuurlijke watersporters…

Skipperland is een watersport winkel met onder andere sailing producten.

Sailing producten voor de watersporters

Wij zijn er voor de echte watersporters in de puurste zin van het woord. Watersporters die echt bezig zijn met hun boot en daarvoor de beste kwaliteit zoeken.

Iedereen geniet op zijn of haar eigen manier van watersport. Voor de een is het een sport. Voor de ander is het ontspanning. En voor sommigen is het beide. Het maakt ons niet uit op welke manier jij geniet van watersport.

Watersport gaat over zoveel meer dan alleen varen. Het is een lifestyle. Watersport gaat over het beleven van mooie momenten op en aan het water. En aan die momenten willen wij een klein beetje bijdragen.

Artikelen voor watersporters

Om je een kijkje in de winkel te geven noemen we wat voorbeeld artikelen op die we verkopen in onze winkel voor de watersporters.  Je vindt in onze winkel alles voor het onderhoud en de veiligheid van je boot. Ook vind je persoonlijke uitrusting, zoals broeken, jassen, deckvesten en zeillaarzen.

Watersport merken

De merken die je in onze winkel vindt zijn exclusief en staan voor kwaliteit. Zoals we al zeiden, wij zijn er voor de watersporters die de beste kwaliteit zoeken. De merken die je ziet in onze winkel zijn bijvoorbeeld  Starbrite, Talamex, Spinlock, Musto en Helly Hansen.

Op onze webshop kun je onder het kopje ‘sailing’ al oriënteren of bestellen. Voor persoonlijk advies verwijzen we je door naar de winkel.

Zeilen
Bekijk onze winkel
<