Sailing artikelen voor avontuurlijke watersporters…

Bij Skipperland vind je sailingproducten voor de échte watersporters in de puurste zin van het woord. Watersporters die echt bezig zijn met hun boot en daarvoor de beste kwaliteit zoeken. Kom langs in onze winkel in Lemmer of shop online

Watersport gaat over zoveel meer dan alleen varen

Iedereen geniet op zijn of haar eigen manier van watersport. Voor de een is het een sport. Voor de ander is het ontspanning. En voor sommigen is het beide. Het maakt ons niet uit op welke manier jij geniet van watersport.

Watersport gaat over zoveel meer dan alleen varen. Het is een lifestyle. Watersport gaat over het beleven van mooie momenten op en aan het water. En aan die momenten willen wij een klein beetje bijdragen.

Sailing artikelen: bootuitrusting tot aan floating fun

Kom langs voor je bootuitrusting, voor kaarten en navigeren of kombuis artikelen. En ook voor onderhoudsartikelen voor je boot, persoonlijke uitrusting en alles voor je veiligheid vindt in deze categorie. Heb je verlichting nodig voor je boot of ben je juist op zoek naar een leuk artikel om je te vermaken op het water rondom je boot (floating fun)? Dat vind je allemaal bij ons.

Sailing artikelen: Watersport merken

De merken die je in onze winkel vindt zijn exclusief en staan voor kwaliteit. Zoals we al zeiden, wij zijn er voor de watersporters die de beste kwaliteit zoeken. De merken die je ziet in onze winkel zijn bijvoorbeeld Starbrite, Talamex, Spinlock, Musto en Helly Hansen.

Kom langs of koop online

Op onze webshop kun je onder het kopje ‘sailing’ al oriënteren of bestellen. Voor persoonlijk advies verwijzen we je door naar de winkel.

Kom langs in onze winkel in Lemmer of shop op de webshop.

Zeilen
Bekijk onze winkel