Sailing artikelen voor avontuurlijke watersporters…

Bij Skipperland vind je sailingproducten voor de échte watersporters in de puurste zin van het woord. Watersporters die echt bezig zijn met hun boot en daarvoor de beste kwaliteit zoeken. Kom langs in onze winkel in Lemmer of shop online

Watersport gaat over zoveel meer dan alleen varen

Iedereen geniet op zijn of haar eigen manier van watersport. Voor de één is het een sport, voor de ander is het ontspanning. En voor anderen is het beide. Het maakt ons niet uit op welke manier jij geniet van watersport, op een professionele of recreatieve manier.

Watersport gaat over zoveel meer dan alleen varen. Het is een lifestyle. Watersport gaat over het beleven van mooie momenten op en aan het water. En aan die momenten willen wij graag een klein beetje bijdragen.

Sailing artikelen: bootuitrusting tot aan floating fun

Kom langs voor je bootuitrusting, voor kaarten en navigeren of kombuis artikelen. Ook voor onderhoudsartikelen voor je boot, persoonlijke uitrusting en alles voor je veiligheid vind je in onze winkel en/of webshop. Heb je verlichting nodig voor je boot of ben je juist op zoek naar een leuk artikel om je te vermaken op het water rondom je boot (floating fun)? Dat vind je allemaal bij ons.

Sailing artikelen: Watersport merken

De merken die je in onze winkel vindt zijn exclusief en staan voor kwaliteit. Zoals we al zeiden; wij zijn er voor de watersporters die de beste kwaliteit zoeken. De merken die je ziet in onze winkel zijn bijvoorbeeld Starbrite, Talamex, Spinlock, Musto en Helly Hansen.

Kom langs of koop online

Op onze webshop kun je je onder het kopje ‘sailing’ al oriënteren of bestellen. Voor persoonlijk advies verwijzen we je door naar de winkel.

Kom langs in onze winkel in Lemmer of shop op de webshop.

Zeilen
Bekijk onze winkel
leatherman
musto
Jobe
Fjallraven
chiemsee
barebones
icepeak
cyell
northsails
Luhta
protest
dubarry
sebago
dakine
hellyhansen
joules
shiwi
rw