Verzenden & Retourneren

Bestellen

In de Skipperland webshop kun je makkelijk je benodigde producten bestellen. Je kunt ze thuis laten bezorgen of afhalen in de winkel! Uiteraard vinden wij het leuk als je ons in de winkel komt bezoeken. Hier liggen de door jou bestelde producten voor je klaar. Na je bestelling via de webshop krijg je van ons een bevestiging van je bestelling via de mail. Bij bestellingen geplaatst voor 16:00 uur worden je artikelen de volgende werkdag al geleverd. Artikelen die wij niet op voorraad hebben proberen wij binnen 3-4 werkdagen aan jou te leveren. Mocht de levertijd onverhoopt langer worden dan gepland dan nemen wij uiteraard contact met je op. Heb je vragen over de levertijd van een uitverkocht artikel dan kun je ons altijd een mail sturen. Wij zullen je dan zo snel mogelijk laten weten wanneer wij het artikel weer voorradig kunnen hebben.

Retourneren

Je kunt binnen 14 dagen je aankoop retourneren, zonder opgaaf van reden. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het artikel. Als je meerdere artikelen in één keer besteld hebt, kun je retourneren tot 14 dagen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen.

Artikelen die je niet kunt retourneren:
– Kaarten
– Cadeaubonnen
– Digitale update kaarten
– Speciaal op maat gemaakte artikelen. ( bijvoorbeeld op maat gesneden touwwerk )

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Skipperland niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed.

De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de koper.

Voor een snelle en correcte afhandeling, is het belangrijk dat je gebruik maakt van het retourformulier dat je bij je bestelling hebt ontvangen. Mocht je dit formulier niet meer hebben dan kun je het via de volgende link downloaden: Retourformulier

Na ontvangst van de herroeping betalen wij alle ontvangen betalingen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 werkdagen terug. Heb je verzendkosten aan ons betaald voor je bestelling, en retourneer je de volledige bestelling? Dan ontvang je ook deze verzendkosten van ons terug.

Ondanks dat wij alles in werking stellen om elke bestelling netjes, compleet en op tijd te leveren, kan het gebeuren dat er iets mis is met de bestelling.

Wij vragen je om dit zo snel mogelijk na ontvangst te melden bij een van onze medewerkers. Wij zorgen er dan voor dat je zo spoedig mogelijk alsnog het gewenste product in goede staat ontvangt. Geef op het retourformulier duidelijk aan dat je een verkeerd of beschadigd product hebt ontvangen.

Ongefrankeerde retourzendingen kunnen wij helaas niet accepteren.

Leveringsvoorwaarden

Wij leveren de meeste van de producten via POSTNL. POSTNL biedt je de bestelling overdag aan. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn dan kun je de zending afhalen op het postkantoor bij jou in de buurt.
Mocht je van te voren al weten dat je niet thuis bent op het moment van bezorgen dan kun je ook je pakket laten bezorgen bij een POSTNL afhaalpunt.
Indien je een pakket ontvangt welke zichtbaar beschadigd is accepteer het pakket dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op! Dit kan op het telefoonnummer 0514-726011.
De verzendkosten van een pakket tot 30kg en een afmeting tot 150cm lengte zijn €6,99. Verzendkosten voor pakketten zwaarder dan 30kg, of langer dan 150cm zijn op aanvraag.
Gevaarlijke stoffen zoals noodsignalen en accu’s kunnen alleen in de winkel afgehaald worden.
Voor zendingen buiten Nederland gelden andere tarieven, deze zijn op aanvraag.

Prijzen

Onze prijzen worden met zorg samengesteld en bijgehouden. Je mag er dus van uitgaan dat wij de producten kunnen leveren voor de vermelde prijs. Toch moeten wij in verband met mogelijke fouten en vergissingen die gemaakt kunnen worden een voorbehoud maken op alle prijzen. In geval van een prijswijziging nemen wij altijd contact met je op!

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen kun je op dit moment helaas nog niet inwisselen in de webshop. Uiteraard kan dit wel gewoon in de winkel!

Klantenkaart

Met onze klantenkaart spaar je 5% op de aankopen die je doet. Helaas is het nog niet mogelijk om de klantenkaart via de webshop te gebruiken. Om deze 5% te sparen mag je dus gezellig bij ons in de winkel komen shoppen!